کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قاتلی که چند سال قبل تا پای چوبه دار رفته بود در بازسازی صحنه قتل تازه‌اش: من جانی نیستم! مستمری مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان نفت به همراه ۳ مبلغ مناسبتی پرداخت شد خمیر دندان ایرانی بهتر است یا خارجی؟ اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند همکاری مجلس و تأمین اجتماعی گلایه خانواده‌ها از نحوه اجرای طرح جوانی جمعیت و خانه‌دارشدن | چالش زمین فرزند سوم ماجرای اعتصاب در زندان قزلحصار به خاطر اعدام محکومان چه بود؟ + جزئیات ۶۵۶۵ مبتلا به «سل» در کشور شناسایی شدند چه کنیم کودکمان به مسواک زدن عادت کند؟ ۲۸ هزار دُز قرص غیرمجاز در گناباد کشف شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قاتل «امیر محمد خالقی» قصاص نشد | ولی دم از اجرای حکم اعدام گذشت کرد  هشدار جدی یک پزشک: مصرف خودسرانه آسپرین ممنوع است یک نشانه پوستیِ قند خون بالا مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ تعطیل شد + جزئیات چهار کشته و مصدوم در محور رشتخوار به تربت‌حیدریه براثر سانحه رانندگی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) + فیلم خودرو آمد، فرهنگش نیامد!
سرخط خبرها

چه مدارسی در طرح نهضت عدالت آموزشی قرار می‌گیرند؟ | اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی

  • کد خبر: ۳۵۵۷۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
چه مدارسی در طرح نهضت عدالت آموزشی قرار می‌گیرند؟ | اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه موفق به اخذ اعتباراتی برای ردیف سهم گاز شده‌ایم، از اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی با ۴۶ هزار کلاس درس در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا خان‌محمدی با بیان اینکه در طرح نهضت عدالت آموزشی نگاه دولت مبتنی بر مشارکت مردم است گفت: براساس این سیاست باید مسایل و مشکلات مرتبط با فضا و تجهیزات آموزشی را بدون ایجاد بار برای دولت و وزارت آموزش و پرورش کاهش داد. به جز مدارسی که توجیه جمعیتی ندارند یا پیشرفت‌شان کم است، هر مدرسه‌ نیمه‌تمامی که وجود دارد در طرح نهضت عدالت آموزشی قرار می‌گیرد، بنابراین تاکید می‌شود که در تعریف طرح‌های جدید حتما شرایط جمعیتی منطقه در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ هزار کلاس درس در کشور در طرح شهید عجمیان در دست بازسازی قرار دارد، با تاکید بر مردمی‌بودن طرح شهید عجمیان افزود: سازمان نوسازی همکاری و تسهیل لازم را انجام می‌دهد، اما مردم پای کار اصلی این طرح هستند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه رئیس‌جمهور نیز تاکید کردند که اگر در تمام بخش‌ها مردم مشارکت کنند کار بر زمین مانده‌ای در کشور وجود نخواهد داشت ادامه داد: طرح شهید عجمیان نمونه موفقی از این هم‌افزایی است. باید همه ذی‌نفعان از جمله مردم، خیرین، شرکت‌ها و... یکدل و هم‌نظر شوند تا در اجرای این طرح، چالشی صورت نگیرد.

خان‌محمدی با بیان اینکه رویکرد رئیس‌جمهور در توجه ویژه به مشارکت مردمی، خیرین و شرکت‌ها می‌تواند نقش گره‌گشایی داشته باشد، از پیشرفت طرح‌های تجهیز مدارس و پروژه‌های شهید عجمیان یاد کرد و گفت: تا مهرماه طرح‌های ثبت شده باید به بهره‌برداری برسند و اکنون با همکاری دولت و خیرین تلاش می‌کنیم این مسیر با قوت ادامه یابد.

وی با بیان اینکه ‌طرح شهید عجمیان در راستای بهسازی و شاداب سازی مدارس مناطق کم برخوردار با مشارکت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، بسیج سازندگی، بنیادهای علوی و برکت، بسیج دانش آموزی، بسیج دانشجویی و گروه‌های جهادی از سه سال گذشته راه‌اندازی شد، از اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی با ۴۶ هزار کلاس درس در سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: این طرح‌ها با تأکید رئیس‌جمهور و با مشارکت مردمی، با هدف توسعه عدالت آموزشی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور عنوان کرد: دولت چهاردهم طبق تأکیدات رئیس‌جمهور، با الگوی مردم محور دو محور اصلی آموزش و پرورش شامل توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت نظام آموزشی را دنبال می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->